VHS Classic fietsen & netwerken

VHS Classic
Velofans.be | VHS Classic

Bij het Limburgse VHS Verzekeringen laten ze de fiets niet links liggen. Voor het vijfde jaar op rij organiseerden ze de VHS Classic. Een 50-tal prospecten en klanten die 80 of 95 km op de fiets aflegden. Dat begon ‘s middags met een broodje en eindigde met een frisse pint en een gezellig etentje.

“We hebben veel fietsliefhebbers onder onze klanten en maken van deze dag een leuk netwerkevenement. Dat schept toch een andere band met de klanten”, vertelt Chris Schruers. “Er reden drie vrouwen mee. De deelnemers waren 28 tot 65 jaar en werden in twee groepen ingedeeld. De eerste groep legde het parcours van 95 km tegen een gemiddelde snelheid van 28 km/u af. De andere groep zat aan 26 km/u.”

“Van Zonhoven via Diepenbeek, Kortessem, Alken, Wellen, Ulbeek, Berlingen, Kuttekoven, Kerniel-Borgloon, Gors-Opleeuw, Vliermaal en Bokrijk, terug naar Zonhoven. Inclusief een tussenstop in de Bottelarij in Ulbeek”, merkt Chris op. “De reacties waren uitermate positief. Dus de zesde editie komt er zeker. Misschien volgt er nog een MTB Classic.”

Reacties

reacties