Quick Step Floors schuift Gilbert, Kittel en Martin naar voor

Gaviria
Velofans.be | PO

De selectie van Quick Step Floors voor de Ronde van Frankrijk is bekend. Philippe Gilbert en Julien Vermote zijn de twee Belgen in de negenkoppige selectie. Al heeft Zdenek Stybar ondertussen ook wat Belgisch mee.

Philippe Gilbert mag zijn kans gaan in de heuveletappes. Net als Zdenek Stybar en Matteo Trentin kan hij voor ritwinst gaan. Marcel Kittel wordt naar voor geschoven als dé man voor de sprints. De Duitser kan op een indrukwekkende formatie rekenen, op weg naar de finish. Met Jack Bauer, Fabio Sabatini, Zdenek Stybar, Matteo Trentin, Julien Vermote en wellicht ook nog Philippe Gilbert valt hij niet alleen in de laatste rechte lijn.

Maar het team van Patrick Lefèvre wil ook in het algemene klassement scoren. Dan Martin gaat voor een hogere notering dan zijn negende plaats in 2016. In de bergen kan hij vooral op de steun rekenen van debutant Gianluca Brambilla.

De volledige selectie:

Jack Bauer (NZL), Gianluca Brambilla (ITA), Philippe Gilbert (BEL), Marcel Kittel (GER), Daniel Martin (IRL), Fabio Sabatini (ITA), Zdenek Stybar (CZE), Matteo Trentin (ITA) en Julien Vermote (BEL).

Reacties

reacties