Belgisch kampioen Olivier Naesen blijft langer

Oliver Naesen AG2R
Velofans.be | TB

AG2R La Mondiale pakt met belangrijk nieuws uit. Zowel Romain Bardet, Pierre Latour als de kersverse Belgisch kampioen Olivier Naesen stemden in met een contractverlenging tot 2020.

Naesens kwam over van IAM Cycling, liet zich in positieve zin opmerken en won als – kers op de taart – het Belgisch kampioenschap in Antwerpen.

“Ik maak sinds vorige winter deel uit van AG2R La Mondiale en ik ben heel tevreden om mijn contract met drie jaar te kunnen verlengen”, stelt Olivier Naesen. “Dat zorgt voor rust, waardoor ik me nog beter kan concentreren op de koers. Met deze contractverlengingen kunnen we verder bouwen en samen groeien.”

“Het zijn drie talentvolle renners, waar we nog veel vruchten mee kunnen plukken”, stelt ploegleider Vincent Lavenu. “Romain Bardet is al een topper en heeft alles in huis om het ver te schoppen in de UCI World Tour. Pierre Latour is een groot talent, die met een grote V vooruitgang boekt. De limieten van Olivier Naesen kennen we nog niet.”

 

Reacties

reacties

Tags from the story
, ,