Greipel boos: “Sagan denkt dat hij de koning is”

Sagan Cavendish Greipel
Velofans.be | TB

In de sprint van de vierde etappe in de Tour de France liep het lelijk mis. Mark Cavendish kwam rechts van Peter Sagan aanzetten en kwakte twee tellen later tegen de dranghekkens. Een fatale elleboog van Sagan. Lotto Soudal-renner André Greipel, die derde werd, is niet te spreken over de actie van de wereldkampioen.

Greipel had het maandag in de tussensprint al aan de stok gekregen met Sagan. En nu dit…

“Er is een renner met een regenboogtrui die denkt dat hij zich alles kan permitteren. Hij heeft mij dit ook al geflikt bij de tussensprint”, foetert Greipel bij Sporza. “Ik vind dat Sagan zijn trui weinig eer aan doet. Ik denk dat het gerechtvaardigd is dat ik boos ben. Kijk naar de beelden, dan zal je het begrijpen.”

“Sagan denkt dat hij de koning is, maar hij moet zich net als iedereen aan de regels houden”, gromt André Greipel boos.

Reacties

reacties