Het nieuwe Lotto-Soudal krijgt vorm

De Gendt Thomas
Thomas De Gendt Lotto Soudal

Niet alleen in het voetbal regent het transfers. Zo ziet Lotto-Soudal Jürgen Roelandts en Tony Gallopin vertrekken. Met tijdrijder Victor Campenaerts en snelle man Jens Keukeleire komen er twee toppers bij.

Tony Gallopin trekt naar AG2R-La Mondiale. Jürgen Roelandts kiest voor BMC en Louis Vervaeke is rond met Team Sunweb. Lotto-Soudal versterkt de rangen met Jens Keukeleire (Orica) en Victor Campenaerts. Bjorg Lambrecht en Harm Vanhoucke stromen van de beloftenploeg door.

En dan zijn er natuurlijk nog de blijvers: Tiesj Benoot, Thomas De Gendt, Tim Wellens, André Greipel, Lars Bak, Marcel Sieberg, Jens Debusschere, Jasper De Buyst,  Moreno Hofland, Nikolas Maes, Maxime Monfort, Remy Mertz, James Shaw, Tosh Van der Sande, Jelle Wallays en Enzo Wouters.

Of Sander Armée, Kris Boeckmans, Sean De Bie, Bart De Clercq, Adam Hansen, Frederik Frison, Tomasz Marczynski, Rafael Valls en Jelle Vanendert kunnen blijven, is nog niet duidelijk. Hun contract loopt af.

Reacties

reacties