UPDATE – Deelnemers Grote Prijs Tim Wellens Sint-Truiden 31 juli

Frederik Bakelants Wanty
Velofans.be | TB

Na onder meer Tim Wellens, Jasper Stuyven, Roy Jans, Timothy Stevens en Robby Ghys behoort ook Kenneth Vanbilsen tot de deelnemers van de derde editie van de GP Tim Wellens.

De snelle man uit Herk-de-Stad rijdt sinds 2015 bij Cofidis. In 2014 won hij de GP La Marseillaise en het strijdersklassement in de Eneco Tour. Hij nam deze maand ook deel aan de VOO-Tour de Wallonie.

Tim Wellens nam zaterdag deel aan de Clasica San Sebastian en wordt maandag goed omringd door enkele ploegmaten van zijn Lotto-Soudal ploeg. Leuvenaar Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) maakt deel uit van de WorldTour-team Trek Segafredo. Wanty-Groupe Gobert speelde een mooie rol in de Tour. Er zullen meerdere renners van hun ploeg meestrijden in de derde editie van de GP Tim Wellens.

Bilzenaar Roy Jans (Veranclassic-Auaprotect) komt ook een gooi naar de zege doen. Uit de groep van Pro Continentale Teams is ook Nick Van der Lijke van het Nederlandse Roompot van de partij.

Het lijstje van Continental team-renners telt onder meer Truienaar Timothy Stevens (Pauwels Sauzen-Vastgoedservice) in de rangen. Die brengt meerdere ploegmaten mee. Tel daar nog Jarno Mobach (Sunweb-Giant), Sweeck Broers (ERA-Murprotec) en enkele renners van het Nederlandse Metec CT bij. Het Amerikaanse CCB Velotooler CT komt met een volledig team aan de start op de Grote Markt in Sint-Truiden. Er starten ook één of meerdere renners van het Luxemburgse Differdange, T-Palm en Leopard (onder meer Jens Reynders).

Van de clubteams schreven Robbe Ghys en Milan Menten van Lotto-Soudal zich in. Profel United komt met meerdere renners naar Haspengouw.

Enkele ‘individuele’ renners: Bulley Lewis (GB, Baguet-Miba-Indulek-Derito Cycling Team, Joppe Penders (Sport & Moedig Genk), Jarno Mondelaers (Illi Bikes), Piotr Havik (Beat Cycling Team), Jef Van Meirhaeghe (Espira Cycling), Simon Daniëls (Procrace Cycling), Pieter Jacobs (Hubo), Joris Geuens (Illi Bikes) en Arthur Pagnaer (Sport & Moedig Genk).

Hou Velofans.be in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe namen.

De start is op maandag 31 juli om 17u30 op de Grote Markt in Sint-Truiden. In de fanzone kan je de renners vijftien keer zien passeren. De aankomst is voorzien rond 20u45. Het parcours vind je hier terug.

Velofans.be, partner van Grote Prijs Tim Wellens 2017

Reacties

reacties