Fotospecial 3e editie GP Tim Wellens in Sint-Truiden

GP Tim Wellens Vanbilsen Sweeck Jones
Velofans.be | FD

Spanning troef in de derde editie van de GP Tim Wellens. Zeventien renners gingen er al snel van door en scheurden aan hels tempo door de straten. De gemiddelde snelheid van ruim 45 km/u spreekt voor zich.

Toen de Nederlander Piotr Havik wegsnelde, was het alle hens aan dek bij de achtervolgers. Havik bleef liefst 20 km uit hun greep. Maar 3 km voor de finish moest hij zich toch gewonnen geven. Kenneth Vanbilsen (Cofidis) klopte Laurens Sweeck in de sprint, de Australiër Brenton Jones was een halve centimeter sneller dan Timothy Stevens.

De massa velofans zagen op de Grote Markt ook nog Roy Jans, Olivier Pardini, Jasper Stuyven, Jens Reynders, Piotr Havik en Tim Wellens in de top 10 eindigen.

Bekijk hieronder onze uitgebreide fotospecial van de derde editie van de Grote Prijs Tim Wellens 2017:

Leuke fotospecial? Blijf op de hoogte van ons wielernieuws, fotospecials en video’s.
Wordt snel lid van onze facebook.com/velofansbe !

Reacties

reacties