De mecanicien: Rapha Pro Team Bar en Classic tape

Rapha stuurlint Pro Bar classic tape

Rapha heeft weer leuk nieuws voor de velofans. Het betrouwbare Britse fietskledingmerk pakt nu ook uit met stuurlint.

Er zijn vijf soorten stijlen voorzien. De Pro Team Bar Tape en Classic Tape is al verkrijgbaar. De anderen volgen later dit jaar. De Pro Team stuurlint kan je in het zwart of high-viz roze verkrijgen. Deze tapes zorgen voor een uitstekende controle en grip in alle weersomstandigheden. Gemaakt van lichtgewicht rubber en 1,8 mm dik.

Het Classic stuurlint is 2,5 mm dik en is gemaakt van materiaal dat als leer aanvoelt, met een klassieke look. Beide stuurlinten zijn 3 cm breed en 250 cm lang. Er hoort ook afwerktape en bijpassende stuurdoppen bij. In zwart, roze en wit verkrijgbaar.

 

Reacties

reacties

Tags from the story
, , ,