Lotto-Soudal neemt recordhouder Adam Hansen toch mee

Lotto Soudal Keukeleire
Velofans.be | PO

De ontgoocheling was groot bij Adam Hansen. Na achttien grote rondes op rij kwam er een einde aan zijn recordreeks. Hansen mag nu toch naar de Vuelta a Espana!

De 36-jarige Australiër profiteert van de blessure van Rafael Valls, die op training een heup brak en dit seizoen niet meer in actie komt in de koers.

Toen Lotto-Soudal Hansen niet in de selectie voor de Vuelta opnam, stelden ze dat ze vreesden dat hij onvoldoende hersteld was van een zitvlakblessure. De ploegleiding hoopt dat Hansen zonder problemen zijn negentiende grote ronde op rij kan rijden. Zijn imposante recordreeks begon bij de Vuelta 2011. Adam Hansen miste sindsdien geen Giro d’Italia, Tour de France of Vuelta a España.

Valls is al derde renner bij Lotto-Soudal die vroegtijdig een einde ziet komen aan zijn seizoen. Jürgen Roelandts en Frederik Frison zijn ook uitgeschakeld. Louis Vervaeke revalideert en hoopt nog wat wedstrijden mee te kunnen pikken.

De Vuelta begint op 19 augustus.

Blijf op de hoogte van ons wielernieuws, fotospecials en video’s .
Wordt snel lid van onze facebook.com/velofansbe !

Reacties

reacties

Tags from the story
, ,