VIDEO: Preview Urban Cross Bilzen

Urban Cross Bilzen 2017

Wie graag eens wat anders wil beleven, kan op zondag 20 augustus in het Limburgse Bilzen terecht. Crossen door straten en stegen, dwars door de stad!

Dat avontuur begon vorig jaar in Borgloon. Een initiatief dat bij jong en oud in de smaak viel. En nu volgt dus een Urban Cross in Bilzen. “Aan ons concept wijzigt niets: alleen de locatie is anders. Onze ‘Allez les Kadées’ voor de kinderen blijft behouden, net als onze bierbar“, vertelt organisator Bart Gregoor aan Velofans.be. “Wie nog wil deelnemen wacht best niet te lang. We hebben nog wat deelnemersplaatsen beschikbaar, voor jong en oud in de diverse reeksen.”

Inschrijven kan nog via urbancross.be

In dit filmpje kan je al even proeven van het mooie parcours dat de fietsers voorgelegd krijgen.

Reacties

reacties