Nieuw record voor fietsbeurs Velofollies

Merida bike velofollies 2018
Velofans.be | DC

Velofollies 2018 was een schot in de roos.  39.730 fietsliefhebbers zakten naar Kortrijk Expo af om er kennis te maken met de nieuwe trends. Dat is een stijging met 9%.  “Nog nooit kregen we zoveel enthousiaste fietsliefhebbers over de vloer dan het afgelopen weekend”, vertelt een trotse organisator Pieter Desmet.

“Dit is het mooiste bewijs dat het fietsgebeuren daadwerkelijk leeft in België en dat wij een beurs zijn waar iedereen die met de idee speelt om een fiets aan te schaffen hier de mooiste en grootse toonzaal krijgt aangeboden.”

Er was ook veel belangstelling voor fietshelden als Tom Boonen, Frank Schleck, Greg Van Avermaet, Jens Naessens of Puck Moonen. “Afgaande op de vele reacties weten we dat de Vlaming nog steeds hard dweept met zijn fietshelden en hen dan ook graag in levenden lijve wil ontmoeten”, merkt Desmet op.

“Ook de populariteit van het elektrisch fietsen zal zeker zijn steentje hebben bijgedragen tot deze mooie cijfers. De installatie van een nog groter e-testparcours werd bijzonder goed onthaald door onze bezoekers en exposanten. Op deze manier wordt de interactie tussen het product en de consument optimaal ingevuld. De mogelijkheid om de fietsen zelf uit te testen is en blijft één van onze grote troeven. Nergens anders kan men zo’n groot scala aan e-bikes uitproberen als bij ons.”

De volgende editie is in het weekend van 18 tot en met 20 januari 2019.

Cipollini bike #velofollies #wikisports #cycling #koersfiets (foto Velofans.be)

Een bericht gedeeld door Velofans (@velofansbe) op

BMC bikes op #velofollies #koersfiets #BMC #bikes #cycling (foto Velofans.be)

Een bericht gedeeld door Velofans (@velofansbe) op

Jools Fools bikes #velofollies #fietskoersen #cycling #ebikes (foto Velofans.be)

Een bericht gedeeld door Velofans (@velofansbe) op

Merida bikes #velofollies #koersfiets #cycling (foto Velofans.be)

Een bericht gedeeld door Velofans (@velofansbe) op

Reacties

reacties