Nieuw duel Kwiatkowski – Sagan in Milaan-San Remo?

Sagan Peter Tour Bora Hansgrohe
Velofans.be | TB

Vorig seizoen moest hij Michal Kwiatkowski laten voor gaan in een sprint met drie, Peter Sagan gaat deze keer opnieuw voluit voor de eindzege in Milaan-San Remo. De wereldkampioen eindigde in zijn zeven vorige deelnames nooit buiten de top 20!

BORA-Hansgrohe verschijnt met nagenoegd dezelfde ploeg aan de start als vorig jaar. Cesare Benedetti, Maciej Bodnar, Marcus Burghardt en Juraj Sagan waren er toen ook bij. Daniel Oss – overkomen van BMC – en Andreas Schillinger zijn de andere geselecteerden voor La Primavera.

Michal Kwiatkowski won de Volta ao Algarve en stak met een uitstekende tijdrit ook de eindzege in Tirreno-Adriatico op zak. De Poolse renner van Team Sky is dus in vorm. Als Peter Sagan deze keer wil winnen, houdt hij Kwiat best in de gaten.

“De motivatie om mijn titel te verlengen is nu alleen nog maar groter geworden. Ik zal de komende drie dagen thuis aan mijn herstel werken. Ik hoop dat ik zaterdag weer voor de winst kan strijden.”

Reacties

reacties