Theuns en Dumoulin starten in Milaan-San Remo

Dumoulin Tom
Velofans.be | TB

Zowel Tom Dumoulin als Michael Matthews komen aan de start in de klassieker Milaan-San Remo. Beide renners van Sunweb kregen de voorbije weken met pech af te rekenen, maar ze zijn terug klaar voor de strijd.

Team Sunweb zakt met één Belg naar Italië af: Edward Theuns. Marc Reef schuift Michael Matthews naar voor als kopman. De Australische sprinter strandde in 2015 op de derde plaats en hoopt deze keer terug in beeld te komen. Matthews liep in de Omloop Het Nieuwsblad een schouderbreuk op. Hij kon de afgelopen week terug voluit gaan op de fiets.

In afwezigheid van Soren Kragh Andersen en Simon Geschke schuift Tom Dumoulin een rang naar voor.  Roy Curvers geldt als wegkapitein, met Nikias Arndt, Lennard Kamna en Sam Oomen als helpers.

Reacties

reacties