Bobshop verkoopt ook de kleding van Bora Hansgrohe, Lotto-Soudal of Quick-Step Floors

Bobshop

Als je op zoek bent naar de koersbroek of trui van Tim Wellens, Peter Sagan, Greg Van Avermaet of Philippe Gilbert ga je best ook eens kijken bij Boshop, best of Bikesports. Je vindt er niet alleen de kleding van de bekendste wielerploegen. Puntentruien, nationale teams, wielershirts van de profteams voor kinderen, noem maar op.

Maar dat is niet alles: fietscomputers, hartslagmeters, handgrepen, banden, MTB, cyclocross, trail & cross country, het aanbod lijkt eindeloos. Keuze uit ruim 12.000 artikelen.

“Wij zijn uitgegroeid tot een leidende onlineshop voor fietskleding en fietssportaccessoires. Wij hebben de juiste uitrusting voor elke fietsportdiscipline en ieder weertype. Voor racefiets, MTB, cyclocross, trekking of triathlon, u vindt bij ons een ruim assortiment. Voor de liefhebbers van profteams bieden wij wereldwijd het grootste assortiment aan profteamkleding. Bij ons werken gepassioneerde (fiets)sporters die bij vragen over onze artikelen altijd graag tot uw beschikking staan.”

Bobshop – Bike o’bello biedt zijn indrukwekkende gamma in zeven talen aan en levert in liefst 120 landen.

Reacties

reacties