Dochter Frank Vandenbroucke loopt stage bij Quick-Step Floors

Binnenkort krijgt het team van Patrick Lefevere van Cameron Vandendenbroucke. De 19-jarige dochter van wijlen Frank gaat er in april stage lopen. Haar papa reed zes jaar onder de leiding van Lefevere.

Cameron Vandenbroucke studeert communicatie aan de hogeschool in Doornik. “Het is altijd al mijn droom geweest om in het wielrennen aan de slag te gaan en daarom heb ik Patrick Lefevere aangesproken. Ik ga aan de slag vanaf 16 april. Het is een stage van een maand en ik zal onder meer één en ander doen voor Luik-Bastenaken-Luik, mee de sociale media van de ploeg verzorgen, een beetje PR, vooruit werken rond de Tour en dergelijke meer.”

Frank Vandenbroucke reed tussen 1995 en 1998 voor Mapei, in 2002 voor Domo-Farm Frites en in 2003 voor Quick-Step-Davitamon.

 

Reacties

reacties