Fotospecial junioren GP Wim Ruelens in Boutersem

Velofans.be | FD

120 juniores aan de start in het Brabantse Boutersem met 11 ronden van 6,8 kilometer voor de boeg. Na 40 km gingen vijf renners er vandoor. Luca De Meester wist zich nog bij dat groepje te nestelen en was in de spurt zijn concurrenten te snel af.

De renner van VdHauwe CT-Gentse VS finishte in 1u55’00 voor Tijs Verstappen (CT Glabbeek), Lars Lievens (VdHauwe CT-Gentse VS), Branko Huys (Avia-Rudyco-Janatrans CT), Nathan Decuypere (CT Soenens-Boom) en Willem Beké (KTC Cycling Team). Steven Pattyn (Wielerteam Waasland) kwam na 25 seconden over de meet. In de top 10 was er nog plaats voor Ruben Debreyne (CT Glabbeek), Simon Dehairs (Wim Ruelens Olympia Tienen) en Lennert Van Eetvelt (Wim Ruelens Olympia Tienen).

Bekijk onze fotospecial van de GP Wim Ruelens Boutersem 2018. Je kan de foto’s in een groter formaat bekijken.

Reacties

reacties