Oakley Flight & Field Jacket: geen beslagen bril meer

Niets zo ambetant als een zonnebril die bij fysieke inspanningen beslaat. Brillenfabrikant Oakley pakt met goed nieuws uit. De nieuwe Oakley Flight & Field Jacket is voorzien van een speciaal neusstuk.

Dankzij dat snufje zou een beslagen bril voltooid verleden tijd moeten zijn. Oakley voorziet deze brillen van een neusstuk dat door een hendeltje tijdelijk lucht doorlaat om zo de beslagen glazen vochtvrij te maken. Bij Oakley noemen ze dit de Advancer.

Het Amerikaanse merk brengt twee versies op de markt. De Flight Jacket bestaat uit één stuk. Je kan de brilglazen verwisselen, mede doordat er geen frame aan de bovenkant van de bril zit. Extra handig want zo kijk je niet de hele tijd tegen de bovenkant van je bril aan. Bij de Flight Jacket kan je kiezen uit prizm-glazen (voor een evenwichtiger beeld), gepolariseerde glazen (voorkomt schittering van het zonlicht) en meekleurende glazen (beschermt tegen fel licht).

Bij de Field Jacket zijn er twee losse glazen, die niet vervangen kunnen worden. Het nieuwe neusstuk, de Advancer, is op beide fietsbrillen gemonteerd. Deze Oakley brillen kosten ongeveer 200 euro.

VIDEO Oakley Flight Jacket & Field Jacket:

Reacties

reacties

Tags from the story
, , ,