Gezocht: buschauffeur en kok voor Belgische profploeg

Foto TB | www.velofans.be

Wie graag deel wil uitmaken van een profploeg kan zich bij Wanty-Groupe Gobert melden!

De Belgisch ProContinentale wielerploeg is op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor het Critérium de Dauphiné (3-10/06) en de Tour de France 2018 (7-29/07) zoeken ze een chauffeur voor de teambus plus een chefkok, die dagelijks voor gezonde en afwisselende maaltijden voor de acht renners van het team zorgt. Hij wordt daarin bijgestaan door een verzorger. Kennis van sportdiëtetiek is een pluspunt.

Het team van ploegleider Hilaire Van der Schueren zoekt ook een chauffeur met rijbewijs D voor de teambus voor meedere koersen in de loop van het seizoen. “Hij onderhoudt zijn bus en na de wedstrijd masseert hij ook een renner. Ervaring met massages is dus een pluspunt”, klinkt het bij Wanty-Groupe Gobert. Deze chauffeur zou op zelfstandige basis aan het team verbonden worden. “De buschauffeur reist mee met de ploeg in tal van wedstrijden en vervoert renners en materiaal op de bus.”

Heb je ervaring en ben je uit op sportieve avonturen over heel Europa met een professionele wielerploeg? Stel je dan kandidaat door een mail met je motivatie en curriculum vitae (Nederlands/Frans) te sturen naar info@wanty-groupegobert.be

 

 

Reacties

reacties

Tags from the story
,