André Greipel keert na zeven weken terug

Na ruim zeven weken afwezigheid rijdt André Greipel terug mee. De 35-jarige Duitser van Lotto-Soudal kwam zwaar ten val in Milaan-San Remo.

De pechvogel liep daarbij een sleutelbeenbreuk op. Greipel hervat de strijd in de Vierdaagse van Duinkerken. Daarna volgen de Ronde van België en de Ronde van Zwitserland. Greipel hoopt erbij te zijn in de Tour de France.

“Daar gaan we weer na zeven weken zonder koers”, juicht André Greipel via Twitter. “Ik rij de Vierdaagse van Duinkerken om het nodige wedstrijdritme terug te vinden. Ik kijk uit naar de doelen die daarna volgen.”

André Greipel start in Duinkerken als kopman, zonder al te grote druk op zijn schouders te leggen. Jasper De Buyst, Moreno Hofland, Rémy Mertz, Lawrence Naesen, Marcel Sieberg en Enzo Wouters zijn er ook bij.

Programma:

Rit 1 dinsdag 8 mei: Dunkerque – La Bassée (165.3 km)

Rit 2 woensdag 9 mei: Le Quesnoy – Soissons (173.3 km)

Rit 3 donderdag 10 mei: Fort-Mahon-Plage – Ecques (172.2 km)

Rit 4 vrijdag 11 mei: Dainville – Mont Saint-Éloi (172.7 km)

Rit 5 zaterdag 12 mei: Wormhout – Cassel (178.7 km)

Rit 6 zondag 13 mei: Coulogne – Dunkerque (174.9 km)

Reacties

reacties