Win 3×2 VIP-tickets op Ronde van Limburg

Velofans.be | KN

Lijkt het je wel wat om zondag de Ronde van Limburg 2018 als VIP bij te wonen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Velofans.be heeft vijf VIP-tickets in petto! Je wordt zondagnamiddag in Tongeren verwacht aan de Eeuwfeestwal, waar rond 17 uur de profs aankomen. De VIP-zone is vlak naast de finish. Je ziet de renners drie keer passeren. Hapjes, drank, het hoort er allemaal bij.

Om 15 uur mag je ook een e-bike van Jools Bikes testen in de laatste kilometer van de Ronde van Limburg. Jools Bikes is het merk van voormalig Rode Duivel Marc Hendrikx.

Wil je meedoen aan deze leuke e-bike test en als VIP de Geberit Ronde van Limburg beleven, mail jouw gegevens naar hello@velofans.be. Wie het snelst is krijgt twee VIP-tickets en neemt deel aan de e-bike test. De winnaars komen snel online!

Reacties

reacties