Fotospecial toertocht Ronde van Limburg Cycling Tour

Foto DC / www.velofans.be

Een 150-tal fietsers zakten naar Zutendaal af voor de toertocht Ronde van Limburg Cycling Tour, met start en aankomst in het vakantiepark Landal Mooi Zutendaal. Bij die deelnemers hoorde ook Koen Buyse, frontman van de groep Zornik.

De deelnemers konden kiezen uit een parcours van 90 of 125 km. Van Landal Mooi Zutendaal ging het naar de Slingerberg in Kanne, door het kasteel van Alden Biesen in Bilzen, over de kasseistroken van Mettekoven, Manshoven, Op de Kriezel, Oude weg naar Heks, over de Burchtheuvel en Kleine Veldsteeg in Borgloon, om terug in Zutendaal uit te komen.

“Een schitterend parcours”, klonk het bij de deelnemers. Een opsteker voor de organisatie, die de opmerkingen – signalisatie en bevoorrading nog wat verbeteren – ter harte neemt voor de tweede editie.

“We zijn trots en verheugd met het verloop van de eerste editie van de Ronde van Limburg Cycling Tour”, stelt Frank Bulthuis, general manager van Landal Mooi Zutendaal. “Enthousiaste renners, een prachtig parcours en stralend weer zorgden voor een mooie dag. De eerste gesprekken over de tweede editie zijn al gevoerd. Dankzij de deelnemers, die ons hebben voorzien van goede en belangrijke kritieken, kunnen we onszelf verbeteren en bouwen aan een succesvol jaarlijks terugkerend event.”

Fotoreportage toertocht Cycling Tour Ronde van Limburg 2018:

 

Reacties

reacties