Vanbilsen verdedigt zijn titel in GP Tim Wellens

Op zaterdag 21 juli vindt de vierde editie van de Skoda Delorge GP Tim Wellens in Sint-Truiden plaats. Kenneth Vanbilsen won vorig jaar en zal er opnieuw bij zijn.

“We opteren opnieuw voor een regionaal stadsparcours in combinatie met een landelijk gedeelte”, stelt Mark Vandereyt. “De renners krijgen zestien ronden van 8,5 km voorgeschoteld of 136 km. Kenneth Vanbilsen (Cofidis) komt zijn titel verdedigen. Tim Wellens is er natuurlijk ook bij. Hij komt speciaal een weekend af. Team Wiggens komt met zeven renners aan de start op de Grote Markt in Sint-Truiden: zes Engelsen en een Ier. Daar hoort de Engelse beloftenkampioen bij.”

“Team Cibel Cebon zal ook goed vertegenwoordigd zijn met vijf renners van de streek: Timothy Stevens, Dennis Coenen, Cédric Raymaekers en de broers Jan en Wim Reynaerts”, blikt Mark Vandereyt vooruit. “Tarteletto-Isorex start met tien renners met onder meer David Boucher en Rob Ruijgh. Bij Nano Development zal onder meer Massimo Vanderaerden erbij zijn.”

De start is voorzien om 18 uur en aankomst omstreeks 21u30. Het parcours: Grote Markt – Plankstraat – Stenaertberg – Abdijstraat – Parkstraat – Diestersteenweg – Viaductstraat – Hovenierstraat – Bloesemlaan – Houtstraat – Rummenweg – Nonnemielenseweg – Gorsem-Dorp – Gorsemweg – Diesterstraat – Breendonkstraat – Stapelstraat – Grote Markt.

 

Reacties

reacties