Parcours en deelnemers GP Tim Wellens 21 juli

Velofans.be | TB

Op zaterdag 21 juli rijdt Tim Wellens in zijn thuisstad Sint-Truiden in de vierde editie van de Skoda Delorge GP Tim Wellens. Het parcours telt 136 km. Er zijn nog wat meer deelnemers bekend.

Kenneth Vanbilsen snelde vorig jaar als eerste over de finish. De Limburgse renner van het Franse Cofidis brengt onder meer Michael Vanstaeyen mee. Het Duitse Sunweb is vertegenwoordigd met onder meer Louis Vervaecke. Truienaar Tim Wellens (Lotto Soudal) is er uiteraard ook bij.

Van de continentale ploegen hebben Cibel (7 renners, Timothy Stevens, Dennis Coenen, Jan Reynaerts, Wim Reynaerts, Cédric Raymaekers), Team Wiggins CT (6 renners), Start CT (6 renners), Tarteletto CT (David Boucher, Rob Ruijgh, 10 renners) en het Nederlandse Metec (7 renners) hun deelname bevestigd. Olivier Pardini en Joshua Landsdale van het Luxemburgse Team Differdange rijden ook mee in Sint-Truiden, net als Alexander Geuens van Team Sovac.

Komen ook aan de start: Nano DT met Massimo Vanderaerden (7 renners), Joris Geuens (Acrog Balen), Joeri Francen (Prorace), Pieter Jacobs (Hubo), Jeff Peelaers (Hubo), Jarno Mondelaers (Illy Bikes), Senne Gabriëls (Steeds Vooraan) en Laurent Donnay (Royal Veloclub Ottignies).

Het parcours:

De renners beginnen eraan om 18 uur op de Grote Markt in Sint-Truiden. De aankomst is voorzien rond 21u30. Het parcours ziet er deze keer als volgt uit: Grote Markt – Plankstraat – Stenaertberg – Abdijstraat – Parkstraat – Diestersteenweg – Viaductstraat – Hovenierstraat – Bloesemlaan – Houtstraat – Rummenweg – Nonnemielenseweg – Gorsem-Dorp – Gorsemweg – Diesterstraat – Breendonkstraat – Stapelstraat – Grote Markt.

LEES OOK:  Vierde Skoda Delorge GP Tim Wellens op zaterdag 21 juli in Sint-Truiden

Reacties

reacties