Peter Sagan gaat scheiden

Sagan Peter Tour Bora Hansgrohe
Velofans.be | TB

Peter Sagan en zijn vrouw Katarina Smolkova gaan uit elkaar. Het koppel stapte tweeënhalfjaar geleden in het huwelijksbootje. Afgelopen oktober werd zoon Marlon geboren. De wereldkampioen maakte dat nieuws zelf bekend.

“Na lang discussiëren zijn Kate en ik tot de conclusie gekomen dat het beter is om niet langer als koppel voort te gaan. “We hebben beiden het gevoel dat we ons leven als goede vrienden moeten voortzetten en zijn het eens dat dit de juiste conclusie is”, stelt de 28-jarige Peter Sagan. “Kate is een belangrijk deel van mijn leven. Ze heeft me al die jaren gesteund in mijn professionele carrière en is een fantastische moeder.”

“Onze focus ligt nu volledig op onze fantastische zoon Marlon. We zullen ons uiterste best doen om een liefdevolle omgeving voor hem te ontwikkelen. We willen de toegewijde ouders zijn die Marlon verdient.”

 

Reacties

reacties

Tags from the story