Skoda langer partner van Ronde van Frankrijk en Klassiekers

Foto PDB | www.velofans.be

Tour de France-organisator ASO heeft een nieuw partnership afgesloten met Skoda. Het automerk is al vijftien jaar partner van de Ronde van Frankrijk en gaat door tot minstens 2023.

Skoda is niet alleen de autopartner in de Tour. Ze sponsoren ook de groene trui. De nieuwe commerciële deal met ASO geldt ook voor de Vuelta a España, Parijs-Nice, Critérium du Dauphiné, Parijs-Roubaix, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. Daar komen nu ook nog Parijs-Tours en de Ronde van Catalonië bij.

“Skoda is een essentiële partner voor de Tour de France en de koersen die we organiseren”, stelt ASO-baas Christian Prudhomme. “Tijdens de Ronde van Frankrijk is de rode juryauto meer dan een auto. Het is een controletoren, een kantoor en een gewaardeerde en vertrouwde vriend. We zijn dan ook blij dat we de samenwerking met deze efficiënte, betrouwbare en dynamische partner.”

Reacties

reacties