Alaphilippe 25ste winnaar Deceuninck-Quick Step

foto TB | www.velofans.be

Alweer feest bij de ploeg van Patrick Lefevere. Julian Alaphilippe reed na de beklimming van de lastige Muur van Hoei als eerste over de finish. Daar horen prettige cijfers bij.

Alaphilippe is de vierde renner die in hetzelfde jaar Milaan-Sanremo en de Waalse Pijl weet te winnen. De Franse renner is toe aan zijn tweede eindzege in de klassieker de Waalse Pijl. Voor zijn team Deceuninck-Quick Step is het al de 25ste overwinning dit seizoen. Het gaat vlot vooruit!

Ook voor Julian Alaphilippe persoonlijk. Hij won dit jaar al negen keer! “Ik kon al veel winnen dit seizoen, bijvoorbeeld in Strade Bianche, Milaan-San Remo en Tirreno-Adriatico. Maar vooral de Waalse Pijl was belangrijk voor me. In Hoei boekte ik in 2018 mijn eerste grote succes. Opnieuw wil ik mijn ploeg bedanken voor al het werk dat ik gelukkig kon belonen op de Muur.”

foto TB | www.velofans.be

Reacties

reacties