Veel belangstelling voor Quinten Hermans

foto TB | www.velofans.be

Quinten Hermans combineert het veldrijden met de weg en wil die combinatie graag blijven maken. Hij zou Telenet-Fidea kunnen ruilen voor Total Direct Energie. Hermans kan ook bij Lotto Soudal aan de slag!

De 24-jarige Limburger won dit jaar de proloog in de Flèche du Sud en schreef nog twee ritten op zijn naam. Hermans won ook het eindklassement en stond op het podium bij Dwars door het Hageland.

Vorig jaar liet hij zich opmerken met een etappezege in de Oberösterreichrundfahrt en eentje in de Ronde van Wallonië. Volgens zijn makelaar Hans van Kasteren zou Wanty-Gobert Cycling Team Quinten Hermans ook willen inlijven.

Quinten Hermans (rechts) aan het werk in de Tour de Wallonie 2019, naast Toon Aerts.

foto TB | www.velofans.be

Reacties

reacties