“Rost Classic 2020 zorgt voor ultiem allround fietsgevoel”

R-Bikes

Na de winter trekken duizenden fietsliefhebbers terug op pad. Bij R-Bikes pakken ze met de Rost Classic 2020 uit. Wij spraken met Ronny Vanderaerden.

De voormalige wielrenner lanceerde twee jaar geleden zijn eigen huismerk Rost Bicycles. “Omdat de fiets mijn passie is, van kleins af”, knikt Ronny. “Ik heb in Zonhoven mijn winkel R-Bikes waar ik fietsen verkoop en herstel en mountainbikes verhuur.”

Daar hoort de lancering van de Rost Classic 2020 bij. “Ons nieuwe model 2020 zorgt voor een ultiem allround fietsgevoel. De fiets is perfect inzetbaar voor elk terrein: klimmen, kasseien vreten en een sprintje te trekken aan de finish. Deze fiets is zowel voor de topcompetitie geschikt als voor  de deeltijdse fietser of recreant in termen van prestatie, comfort en kostprijs. Het is de optimale fiets om je volgende cyclo of lange rit door de Vlaamse Ardennen aan te vatten.”

Het frame is beschikbaar in zowel velgremmen als schijfremmen en bestaat uit een carbonsamenstelling van 30/24 ton high modulus Carbon.

“Wij stellen een fiets samen naar de keuze van de klant. Wij werken met Shimano voor de afmontage van de fietsen, de andere onderdelen kunnen besproken worden naar smaak en mogelijkheid. Het lakwerk kan ook volledig naar wens gebeuren. Kortom, alles op maat en wens van de klant.”

Ronny Vanderaerden is ook begeleider van fietstochten, in binnen- en buitenland.

R-Bikes Rost Classic 2020

 

Reacties

reacties