Vier Belgen met Wanty-Groupe Gobert naar Tour de France

Wanty Groupe Gobert Tour
Velofans.be

Bij de Waalse Wanty-Groupe Gobert ploeg kijken ze vol verwachting uit naar de Ronde van Frankrijk. Ze zijn er voor het eerst bij. Zeven van de negen rennersnamen zijn al bekend. Daar horen vier Belgische coureurs bij.

Frederik Backaert, Thomas Degand, Guillaume Van Keirsbulck en Pieter Vanspeybrouck. krijgen het gezelschap van Marco Minnaard, Yoann Offredo en Guillaume Martin. Ze zijn toe aan hun eerste deelname aan de Tour de France!

Teammanager Hilaire Van der Schueren zal de twee resterende plaatsen later deze maand toewijzen, op basis van de prestaties van de overige renners van Wanty-Groupe Gobert.

De 104e editie van de Ronde van Frankrijk begint op 1 juli en eindigt op 23 juli op de Champs Elysée in Parijs.

Reacties

reacties