Pauwels geeft Belgische wielerfans hoop

Pauwels
Velofans.be | TB

De Ronde van Frankrijk 2017 is tweederde ver. De Belgen kwamen vaak in beeld, denk maar aan Greg Van Avermaet, Tiesj Benoot, Thomas De Gendt, Serge Pauwels en Jan Bakelants het afgelopen weekend. Maar een ritzege zat er nog niet in.

Kampioen Oliver Naesen en Frederik Bakelants rijden voluit voor hun kopman Bardet. Serge Pauwels mag wel vrij zijn kans gaan in de volgende etappes. De renner van Dimension Data klinkt nog hongerig en fris.

“Als we een beetje vrijheid krijgen van het peloton, zal ik het zeker proberen in de Alpen”, stelt hij tegenover Het Neuwsblad. “De Belgen gaan echt nog wel kansen krijgen. De Tour is nog maar twee derde ver. Of zeg jij tegen je kinderen al bij de paasvakantie dat ze op het einde van het jaar toch gebuisd zullen zijn?”

Reacties

reacties