Tim Wellens belooft nog vuurwerk dit seizoen

Tim Wellens Lotto Soudal
Velofans.be | KN

De Tour de France was geen voltreffer voor Tim Wellens. Vanwege een allergie moest hij de strijd vroegtijdig staken. De Truienaar heeft echter nog plannen.

Het seizoen begon goed voor Tim Wellens, met twee zeges in Mallorca en eentje in de Ruta del Sol. Derde in de Strade Bianchi. Het is niet genoeg om tevreden te zijn. Als ik de BinckBank Tour zou kunnen winnen, zou ik superblij zijn. En toch: het is de bedoeling om elk jaar beter te doen. Als ik nu zou winnen, heb ik nog altijd niet even goed gedaan als vorig jaar.”

“Mijn seizoen is nog niet super geweest. Ik wil er alles aan doen om dat nog om te keren”, vertelt Tim Wellens aan HLN. “In deze fase van het seizoen wordt het verschil gemaakt tussen mensen die er nog zin in hebben en zij die er geen zin meer in hebben. Na de Tour wordt er vaak wat minder gevochten, zeker als het slecht weer is.”

“Schrijf maar op: ik ga goed zijn in de Ronde van China wanneer iedereen mentaal op is en denkt dat hij al op vakantie is. Ik heb nog iets goed te maken.”

Op de foto herken je Tim Wellens in gesprek met Jasper Stuyven.

Reacties

reacties