Belgisch talent Bjorg Lambrecht naar Lotto-Soudal

Velofans.be | FD

Bjorg Lambrecht wordt beloond voor zijn sterke prestaties. De 20-jarige klimmer uit Gent maakt in 2018 deel uit van de profploeg van Lotto-Soudal.

Hij stroomt door van de opleidingsploeg. “Mijn seizoen 2017 is nu voorbij. Ik ben erg blij met het afgelopen jaar. Ik wil daarbij vooral mijn familie, Lotto Soudal en Belgian Cycling bedanken voor alle steun”, juist de beloftevolle renner op Instagram. “Volgend jaar zal ik de kleuren van het profteam van Lotto Soudal mogen verdedigen.”

Lambrecht maakte dit jaar vooral indruk met zijn zege in de belofteneditie van de klassieker Luik-Bastenaken-Luik. Hij finishte ook als tweede in de prestigieuze Tour de l’Avenir. Op het WK voor junioren in het Noorse Bergen viel hij op met een aanval op het einde.

Reacties

reacties

Tags from the story
,