Samenstelling nieuwe Quick-Step Floors is bekend

Quick Step Floors
Velofans.be | FD

Bij Quick-Step Floors zijn ze klaar met hun huiswerk. De ploeg van Patrick Lefevere verschijnt in 2018 aan de start van het nieuwe wielerseizoen op de weg met 27 renners. Daar horen 13 nationaliteiten bij!

Voor het zesde jaar op rij kwam het team uit boven de 50-overwinningen barrière. Het afgelopen seizoen liefst 56 UCI-koersen! Veertien renners wonnen minstens één rit.  In de 15-jarige geschiedenis van Quick-Step Floors zitten ze aan 615 overwinningen.

Er veranderde behoorlijk wat bij Quick-Step Floors. Enkele andere sponsors en ook meerdere verschuivingen binnen de ploeg. Patrick Lefevere bekijkt de toekomst met vertrouwen tegemoet. En moet een grote zegehonger. Het geloof in een nieuw topseizoen is groot.

De 27-koppige kern: Julian Alaphilippe, Eros Capecchi, Rémi Cavagna, Laurens De Plus, Tim Declercq, Dries Devenyns, Fernando Gaviria, Philippe Gilbert, Alvaro Hodeg, Fabio Jakobsen, Bob Jungels, Iljo Keisse, James Knox, Yves Lampaert, Davide Martinelli, Enric Mas, Michael Mørkøv, Jhonatan Narvaez, Maximiliano Richeze, Fabio Sabatini, Maximilian Schachmann, Florian Sénéchal, Pieter Serry, Zdenek Stybar, Niki Terpstra, Petr Vakoč, Elia Viviani.

“We beschikken over een aantal nieuwe renners, ook een aantal heel jonge krachten, maar we kijken met hetzelfde vertrouwen en genoegen uit naar de toekomst”, merkt de ploegdirecteur op. “2017 was een geweldig jaar. We gaan opnieuw trachten te scoren in de klassiekers en rittenwedstrijden. Aan de top blijven is geen gemakkelijke opdracht, maar onze staf en renners zijn allemaal professionals, die met veel passie en overtuiging te werk gaan. Daarom ben ik opnieuw optimistisch.”

 

Reacties

reacties