Fotospecial Soudal GP Leuven veldrijden dames

velofans.be | TB

Loes Sels bolde als eerste over de meet in de Soudal GP Leuven 2018. Ze legde de 12 km. af in een tijd van 42’52”, wat goed is voor een gemiddelde snelheid van 15,76 km/u. Thalita de Jong en Ceylin Alvarado namen de twee andere podiumplaatsen voor hun rekening.

Velofans.be stuurde een fotograaf naar Leuven voor een uitgebreide fotospecial. Als je op een foto klikt, kan je de reeks in groot formaat bekijken.

De top 10: 1 Loes Sels (Crelan Charles), 2 Thalita de Jong (Experza-Footlogix), 3 Ceylin Alvarado (Corendon Circus), 4 Ellen Van Loy (Telenet Fidea), 5 Joyce Vanberbeken (Cyclocross Vorselaar), 6 Denise Betsema (Selectie NL), 7 Karen Verhestraten (Vondelmolen), 8 Manon Bakker (Experza-Footlogix), 9 Elle Anderson (Cycling-AlphaMotorhomes), 10 Lindy Van Anrooij (Selectie NL).

Volg onze fotospecials en nieuwtjes ook via facebook.com/velofansbe en instagram.com/velofansbe

 

Reacties

reacties