Van der Poel is klaar om te vlammen

Velofans.be | PO

De spanning stijgt. Wout van Aert voelt zich top en zakt met een grote zegehonger naar Valkenburg af. Om topfavoriet Mathieu van der Poel te snel af te zijn. De druk ligt bij Van der Poel.

Twintig overwinningen versus acht, Van der Poel is aan een fantastisch seizoen bezig. Wereldkampioen worden in eigen land, dat zou de kers op de taart zijn. “Ik verwacht een serieuze strijd met Wout van Aert”, blikt de favoriet vooruit bij de KNWU. “De rest van het seizoen heeft voor die dag niets te betekenen. Lukt het me niet om te winnen, dan zal dat een stevige teleurstelling zijn. Maar ik ga daar niet van uit.”

“Het is een zwaar parcours, maar ik put er vertrouwen uit dat ik dit jaar al op heel veel verschillende soorten omlopen heb kunnen winnen”, merkt Van der Poel op. “Het belangrijkst is dat mijn niveau goed genoeg is.”

Reacties

reacties