Niki Terpstra wil graag naar de Tour de France

Velofans.be | FD

Na de fraaie winst in de Ronde van Vlaanderen is de zegehonger van Niki Terpstra niet gestild. De sterkhouder van Quick-Step Floors wil graag naar de Tour de France!

De Nederlandse renner was er voor het laatste bij in de Ronde van Frankrijk 2014. Terpstra eindigde toen op de 94ste plaats in het algemeen klassement. Hij zou graag opnieuw de Champs-Elysée opvlammen. Dan moet hij natuurlijk deel uitmaken van de selectie!

“Ik heb zelf aan de ploegleiding gevraagd om mij daarop te zetten. Het hangt nu natuurlijk van hen af of ik ook daadwerkelijk afreis naar Frankrijk”, verklaarde Niki Terpstra in Peptalk. “Ik sta op de longlist voor de Tour.”

“Vooral in de eerste week worden er een aantal mooie etappes afgewerkt. Neem bijvoorbeeld de ploegentijdrit. Ik wil die graag rijden.”

Reacties

reacties